이번 심포지엄에는 우리나라를 비롯, 인도, 일본 등 국내외 전문가들이 참석해 ‘식품산업을 위한 기능성 식품 및 생물공정기술’을 주제로 최신 연구동향을 공유할 예정이다.
13:30 개회식
14:00
Plant Epiphytic Bacteria Convert Trivial Plant Primary and Scondary Metabolites into Biologically Functional Compounds (Yasuyuki Hashidoko 박사, Hokkaido University, Japan)
14:40
Utilization of Tropical Fruits for Wine Production : Special Focus on Mango (Mangifera indica L.) (Lebaka Veeranjaneya Reddy 박사, Yogi Vemana University, India)
15:30
Development and Potential Uses of Functional Glycosides (김도만 교수, 전남대)
16:10 Alleviation of Molecular Inflammation by Whole Food Extracts (이상한 교수, 경북대)
16:50
Transformed Hairy Roots for Producing Useful Secondary Metabolites (정기택 교수, 부경대)
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