상세일정은 다음과 같다.
13:30 등록
14:00 정기총회
14:40 Impact of α-Amylase and Maltodextrin on Physicochemical, Functional and Antioxidant Properties of Spray Dried Sweet Potato Flour Maruf Ahmed(전남대학교 식품공학과)
15:00 건식제분 쌀가루의 품종 및 입자크기별 이화학적 특성 백병기(원광대 식품영양학과)
15:20 Development of Separation Strategies of Protein-Bound Polysaccharides from
Mycelium by Submerged Culture of Inonotus Obliquus 박남규(전북대 식품공학과)
16:00 Antioxidant Capabilities of Heat-Treated Solar Salts and Effects of These Salts on Oxidative Stress in Rats 고천성(목포대 식품공학과)
16:20 Urushiol 유도체의 항균활성 박근영(전남대 식품공학과)
16:40 Effects of Pseudosasa Japonica Leaves on Endurance Exercise Capacity and
Antioxidant Systme in Mice 유양희(전남대 바이오식품연구센터)
17:00 Development of Yakju using Opuntia ficus indica from Shinan 허창기(순천대 식품공학과)
☞ 네이버 뉴스스탠드에서 식품저널 foodnews를 만나세요. 구독하기 클릭